14 слънчев ден –  Ден за любов и радост, за

...
14 слънчев ден –  Ден за любов и радост, за
Коментари Харесай

Слънчев календар – сряда – 31 август 2022

14 безоблачен ден –  Ден за обич и наслада, за застъпничество на животните. Посвещава се на душите на всички живи същества.

Тотем – Крава, знак на плодородието, хармонията и хубостта, която ще избави света.

Добре е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства. Денят е добър за парични интервенции, за покупки, за строителни работи. Препоръчва се да натрупвате познания, да бъдете в приповдигнато въодушевление и да се отдадете на дейна отмора.

Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домакински любим в къщи.

Също по този начин добре е да раздавате дарове, да подавате лепта, самун и да се молите за душите на умрелите. Спомнете си за своите близки и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещичка. Ден на мира и единодушието. Подходящо време за помиряване. 

Не приемайте във вътрешността това, което ви се случва в този ден. Всичко отминава. Не нарушавайте хармонията, недейте да спорите, не внасяйте безпорядък в света. Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо създание в това число на животните. Не е време за дейни каузи и за значими решения. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни. Не бива да се гладува. Земята не трябва да се осквернява: да се плюе, да се уринира, да се издухва носа, да се хвърля отпадък.

Диета – Добре е да се ядат млечни артикули, да се опече самун, баница. Подходящо е още да се употребяват орехи, ядки. Категорично се не разрешава да се яде телешко месо и други месни артикули.

Облекло - Носете зелената гама. Избягвайте пъстри и крещящи цветове.

Знамения – За знамения не се следи в този ден изключително, само че в случай че ви се умилкват животни, това е знак за небесна отбрана.

Лошо е да се окажете очевидци на злополука, да видите кръв, да се порежете – предизвестие за неточности, които могат да доведат до затруднения.

Ако ви се нахвърлят животни, това значи, че вашият път е неправилен. Ако те атакуван дете, това е знак за родителите, че детето е лишено от отбрана.

Сънища – Неясни сънища не се поясняват. Ярките сънища се сбъдват доста бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – знак за разцвет. Да видите кръв – знак за тежка болест.

Числа на деня – 14, 24, 83

*Правата на текстовете от секция „ Хороскоп “ са непокътната благосъстоятелност на сайта . Копирането им в други уеб сайтове е неразрешено.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР